JV-Dezign


Webdevelopment
Nieuwegein

Ga verder Bezoek blog

Hallo,

Ik ben Jan Valkenburg

Ik ben een all-round webdeveloper en opgegroeid in Nieuwegein. Sinds pak en beet 2000 ben ik bezig met het ontwikkelen van websites. Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan met Dating-, centenveilingen, dagaanbiedingen websites en de ontwikkeling van intranet plaformen. Ik heb ruime ervaring met Symfony2, Wordpress, CakePHP, Phalcon, HTML5, CSS3, PHP5/7, Javascript, jQuery.

Werkgevers/opdrachtgevers

123inkt.nl Vaartland.nl De Digitale Stad Nieuwegein Supermarkt Plus van Loon Nieuwegein Red Online Marketing

ProjectenVaartland.nl (DT.co)

Voor Vaartland.nl (DT.co) heb ik het intranet opgebouwd en doorontwikkeld. Dit platform bediend o.a. het KCC en de verkoop afdelingen.

ingridvantellingen.nl

Ter promotie van het boek en het bieden van een podium op internet heb ik deze website ontwikkeld voor Ingrid van Tellingen.

Bezoek de website

BOEK: Woorden tot zinnen dichten

Samen met de Nieuwegeinse gedichtenschrijfster Ingrid van Tellingen heb ik dit boek gemaakt. Vormgeving en opmaak zijn door mij zelf gemaakt, teksten zijn aangeleverd.

Bezoek de website

De Digitale Stad Nieuwegein

De Digitale Stad Nieuwegein is de lokale nieuws-website van Nieuwegein welk sinds 1995 het nieuws brengt. Op 15 augustus 2016 is de nieuwe website online gegaan. Deze website heb ik ontwikkeld met behulp van het CMS Wordpress.

Bezoek de website

Het Weer Lokaal

Altijd al willen weten wat Het Weer Lokaal bij jouw is? Sinds januari 2015 is dat mogelijk dankzij mijn privé project Het Weer Lokaal. Op deze website is het weer te vinden van meer dan 100.000 plaatsen op de wereld. Verder is er ruimte voor een evenementen kalender.

Bezoek de websiteOudere projecten

Webontwikkeling Nieuwegein

Hulp nodig bij de realisatie van jouw website of online platform? Neem dan contact met mij op.

Als ZZP'er ben ik beschikbaar voor jou!

jan.valkenburg@gmail.com