<< Ga terug

JV-Dezign Webdevelopment Nieuwegein

Het Weer Lokaal België

1,5 jaar na de officiële lancering van Het Weer Lokaal is het tijd om uit te breiden naar België. Deze website is een whitelabel van Het Weer Lokaal en draait dan ook op de zelfde code. Het Weer Lokaal België brengt het weer van Belgische plaatsen naar de bezoeker.

Bezoek de website

HueWeasel

HueWeasel is een door mij ontwikkelde webapplicatie voor het automatiseren van mijn Philips Hue verlichting. Het bevat de mogelijkheid om lichtschema's te maken en de verlichting op een eenvoudige manier te bedienen.

Het Weer Lokaal

Altijd al willen weten wat Het Weer Lokaal bij jouw is? Sinds januari 2015 is dat mogelijk dankzij mijn privé project Het Weer Lokaal. Op deze website is het weer te vinden van meer dan 100.000 plaatsen op de wereld. Verder is er ruimte voor een evenementen kalender.

Bezoek de website
Solvari Partner Platform

Voor Grofas werktte ik aan de realisatie van de Solvari Partner omgeving. Binnen deze omgeving is het mogelijk voor parners om een eigen campagne aan te maken en opdrachten aan te kopen.

Solvari.nl

In opdracht van Grofas werk ik aan het verbeteren van de Solvari Homepage. De taken welk ik er zelf tot dus ver aan heb verricht is het optimaliseren van de code.

VindEenReis.nl

Als webontwikkelaar van Red Online Marketing ontwikkel ik op dit moment de website vindeenreis.nl Deze site bied een overzicht van alle bekende reisaccomodatie over de gehele wereld.
NewsWeasel

NewsWeasel is mijn alternatief voor Google Reader. Het bied de mogelijkheid om altijd en overal up-to-date te blijven van de laatste nieuwtjes op websites, zonder hiervoor daadwerkelijk de website zelf voor hoeven te bezoeken.

BoekVandaag.nl

Als webontwikkelaar voor Red Online Marketing te Nieuwegein heb ik me bezig gehouden met de door ontwikkeling van de website boekvandaag.nl. Deze website is een dagaanbiedingen site, waarop elke dag leuke vakanties worden aangeboden.

Heb me tussen april 2012 en mei 2013 met de doorontwikkeling van boekvandaag.nl bezig gehouden. Vanaf heden is de website overgenomen door TravelBird.

Ingrid's Webhoekje

Deze website is speciaal voor mijn moeder gemaakt zodat ze haar kunstwerken en gedichten kan delen met de buitenwereld.

Bezoek de website
AgriConnect

Voor mijn oude werkgeven Aemotion heb ik de website AgriConnect opgebouwd samen met de rest van het team. Het is een website voor de agrarische sector in opdracht van LTO Noord.

LTO Noord

Voor mijn oude werkgever Aemotion heb ik gewerkt met een aantal collega's aan de website voor LTO Noord.

Lingewoud

Deze website opgebouwd voor mijn toen huidige werkgever.
Select Advertising

Website opgebouwd voor Select Advertising in opdracht van Lingewoud.

Lapjesschuur

Deze website heb ik ontworpen en gebouwd in 2008 voor een stoffenwinkel in Dirksland.

Bezoek de website